Uz baklavu kafa
0

Promo / Kompanija Eurovip svim vjernicima čestita Kurban-bajram

Sponzorirani članak
Kurban-bajram radost je svakog vjernika i podsjećanje na potrebu okretanja porodici i porodičnim vrijednostima. Kompanija Eurovip svim vjernicima čestita Bajram uz poruku Bajram šerif mubarek olsun.

Uz porodična druženja ide i domaća kafa. Ne može se niti jedan praznik zamisliti da se ne popije kafa sa porodicom, gostima i rodbinom.

Brend "Café Brazil" nastao je prema originalnoj domaćoj recepturi. Tokom godina razvoja EUROVIP je ostvarivao sve veće tržišno učešće, koje je rezultiralo da je u ovom trenutku "Café Brazil" jedan od lidera u segmentu kafe na domaćem tržištu. Proizvodi Eurovipa nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine .

Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kafe od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono ,"nešto" što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil. Stroga kontrola ulazne sirove kafe, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja garantuje uvijek vrhunsku kvalitetu Café Brazil.

Od 20.11.2008. godine posjeduju ISO 9001:2008 i HACCP standarde što garantuje vrhunsku kvalitetu njihovih proizvoda.