Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E fakat gusite sa po 100+ postova dnevno o tome
@d3mon ubiše nas ...
Mislis da je dovoljno? Ni blizu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće li pomoći ako spalimo odjeću pred vratima ili će izletiti i iz vatre pa nas ganjati? Živi 9 dana na plastici, leti 30 min u zraku ako neko kihne? Onda mi nemamo posla sa virusom - svaki virus valjda bi trebalo da živi onoliko koliko opstaje tekućina u kojoj je ( krv, pljuvačka ... )
smor tema :( :( imali ovdje kakve erotike ??? :)
Sad na svemu kao prezivljava do prije 10 dana nije mogao prezivjeti 1 sat na predmetima "potrebno je zivo tkivo kako bi prezivio! Odjednom to nije tako sad moze i na plastici! Ma jahte molim vas.. Kad objave vijest da prezivljava i razmnozava se u vodi! Sta ce onda biti? Obda ce masovno ljudi izvrsiti samoubistva! To je cilj .. jbu vas u mozak
Koliko preživljava na toalet papiru ?
Bolje procitajte ovo https://bosna1463.com/koronavirus-najava-digitalnog-sistema-ili-digitalnog-svjetskog-poretka/
ako je virus izlozen UV zracenju ne moze prezivjeti ni pola sekunde, zato Trump kaze da je ovo sa virusom gotovo do kraja aprila --- http://theontariotimes.com/direct-sunlight-kills-airborne-coronavirus-covid-19-due-to-certain-spectrum-of-ultraviolet-light-called-far-uvc
U SUPERMARKETU. Pa vi ovce poletite i sutra pa novu turu brasna i papira da gujscu brisete
COVID19• Pozivam sve narmalne i odgovorne osobe , Klixovce , dobre i loše , Srbe , Hrvate , Šiptare i Bosance da ukucaju na youtube " Bill Gaets outbreak " i neka pogledaju konferenciju iz 2015 godine! Radi se o Coronavirusu i važno je da svi vidite informacije dostupne! Nema konspiracije ni zavjere , samo postoji istina ili laž!!!
a vrecice kahve?