{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Angelina Jolie jela ćevape na terasi sarajevskog hotela

6.5.2014. u 21:47
47
121
Angelina Jolie jela ćevape na terasi sarajevskog hotela
47
Holivudska diva Angelina Jolie tokom svojih posjeta Sarajevu dva puta je odsjedala u ekskluzivnom hotelu Europa. Menadžment i osoblje bili su spremni udovoljiti svim mogućim zahtjevima jedne od najpoznatijih glumica svijeta te su pripremili i posebno dodatno osoblje samo za nju. No, Jolie je, ispostavilo se, bila poput najobičnijih gostiju koji nisu imali nikakve čudne niti ekstremne zahtjeve.
Prvi put je odsjela u sobi 216, dok je drugi put, kada je došla sa suprugom Bradom Pitt iznajmila predsjednički apartman koji je na posljednjem spratu i na dvije etaže. Izvršna direktorica hotela Europa Elvisa Bajrović Bećirhodžić kazala je za naš portal kako je Angelina izuzetno ljubazna osoba, te gost s kojim nisu imali nikakvih problema.

"Ona je tako jednostavna i ništa nije tražila mimo naše ponude. Jeli su jednostavnu hranu i jedino što su zahtjevali bilo je da doručkuju u sobi, a ne u lobiju. Također, jedna od večera održana je na terasi hotela, ali to nije ništa mimo naše ponude", rekla je Bajrović Bećirhodžić.

Jolie je prilikom prve rezervacije naglasila kako želi doći anonimno jer se želi odmoriti i naspavati, bez pompe i medija. Menadžment hotela je to ispoštovao. Iako je veliki broj novinara i fotoreportera bio ispred hotela, Jolie je prošla automobilom pored njih neprimijećena, te je ušla u hotel kroz garažu do svoje sobe.

"Bila je veoma ljubazna. Menadžment joj je uručio poklon i razgovarala je sa svima. Ko god joj je prišao fotografisala se s njim. Stvarno je bila gost za poželjeti", kazala je Bajrović Bećirhodžić.

Kako nam je reklo osoblje, prvi put je, odmah nakon što je ostavila stvari u sobi, otišla na terasu kako bi ručala. Jela je sarajevske ćevape i zaista uživala u njima. Oba puta Angelina je imala dosta obaveza zbog čega nije dugo spavala ujutro. No, nikada nije bila mrzovoljna i naravno, sa šminkom ili bez nje, izgledala je prelijepo. Svi ističu da su zaista prijatno iznenađeni njenim ponašanjem. Riječi hvale imali su i za Brada, koji je poput Jolie bio veoma prijatan.

"Drugi put su trebala doći i djeca s njima. Ekipa SFF-a je pripremila specijalnu sobu - igraonu za njih, no, nažalost, nisu došli. I naravno da bismo ih uvijek rado ugostili", rekla je Bajrović Bećirhodžić.

Predsjednički apartman u kojem su Angelina i Jolie odsjedali ima dvije etaže, dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, dva kupatila, dnevni boravak s mini kuhinjom i trpezarijskim stolom i stolicama, te predivan pogled u nebo na stropu. U galeriji pogledajte kako je uređen apartman u kojem je odsjedao najpoznatiji holivudski par.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: