{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Keira Knightley - druga najplaćenija britanska glumica

N
23.5.2004. u 18:50
0
0
Keira Knightley - druga najplaćenija britanska glumica
0
Keira Knightley - druga najplaćenija britanska glumica
Zvijezda filma "Pirati s Kariba" Keira Knightley dobit će 4,5 miliona funti za ulogu Elisabeth Benett u filmskoj adaptaciji romana "Gordost i predrasude" autorice Jane Austin, što znači da će biti druga najplaćenija britanska glumica u historiji, nakon dobitnice Oscara Cathrin Jones.
Usprkos tome, 19-godišnja glumica je izjavila da se nikada neće preseliti u Los Angeles zato što ne izgleda dovoljno "savršeno". Tinejdžerski časopis Teen Hollywood je objavio da je Knightleyjeva rekla da ne bi mogla živjeti u Hollywoodu zbog toga što bi bila pod prevelikim pritiskom da mora biti lijepa.

"Volim Los Angeles, ali ne bih mogla tamo živjeti. Tamo gledate sve te savršene ljude i mislite da morate izgledati kao oni. Morate imati stvarno jaku volju da se oduprete dijetama i silikonskim implantatima u grudima", naglasila je.

"Tamo ste pod velikim pritiskom da morate biti mršavi, plavi i imati velike grudi. Ja sam mršava, ali se čak ni ja ne bih mogla uvući u njihovu odjeću!", zaključila je. Keira Knightley je britanskom tabloidu San nedavno priznala da je išla na operaciju usana kako bi joj gornja usna bila punija.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: