Imate brkove ili ste golobradi?
0

Kakva brada - takav karakter

Sarajevo-x.com
Muškarci sve više pažnje poklanjaju svom izgledu. Prate modne trendove i, da bi ostali mladi, veliku pažnju pridaju tome kakvim kremama će mazati lice i koji gel će koristiti. Žele izgledati lijepo i zavodljivo, muževno i seksi i zato paze i na svoju bradu, a upravo ona određuje njihov karaker.

Uređena brada

Žene jednostavno vole muškarce koji imaju urednu bradu. Muškarac s uređenom bradom pokazuje da je zreo, ali i da je svjestan toga da je neodoljiv.

Kozja bradica

Mnogi muškarci danas se odlučuju za kozju bradicu. Muškarci s takvom bradom izgledaju elegantno, ali pokazuju i da su šarmantni i zabavni. Stariji muškarci s kozjom bradicom, pak, izgledaju mlađe, jer im brada prekriva bore, a uz to su veoma moderni.

Brkovi

Većina pripadnika jačeg spola voli brkove, no oni ne stoje svakome. Ukoliko nekom muškarcu pristaju onda ga čine još seksipilnijim i zavodljivijim. Muškarci s brkovima pokazuju da su samopouzdani, da imaju svoj stav i da se ne boje pokazati ga.

Brada od nekoliko dana

Ljudi s takvom bradom pokazuju da su zreli, blagi, ali da vole izgledati šik. Takva brad amora se čuvati i oblikovati, tako da je to brada za muškarca koji zna šta radi. On je organizovan i pouzdan.

Raščupan izgled

Muškarci koji imaju pomalo razbarušenu i naizgled neurednu bradu izgledaju cool i moderno. Oni znaju šta žele i puni su samopouzdanja. Svjesni su svojih mogućnosti i nikada ne traže ni za šta odobrenje od drugih.

Tanki brkovi

Muškarci koji nose tanke brkove žele se predstaviti kao misteriozni. Uglavnom je riječ o veoma kreativnim osobama koje posjeduju istinske ljudske kvalitete

Muškarci bez brade

Muškarci koji se redovno briju svjesni su da izgledaju dobro i da im ne treba ništa kako bi "ukrasili" lice. Oni su uglavnom lijepi i riječ je o poštenim i vjernim osobama, prenose strani mediji.