{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Julia Roberts ponovo slobodna

30.5.2003. u 16:54
0
0
Julia Roberts ponovo slobodna
0
Julia Roberts ponovo slobodna
Još jedan celebrity brak je gotov, a ovaj put se radi o braku Julie Roberts sa kamermanom Dannyem Moderom.
Ovo je izgleda bio mjesec celebrity razvoda i prekida: Cameron Diaz i Jared Leto, Jennifer Garner i Scott Foley, Angelina i Billy Bob, a sada se i Julia Roberts pridružila svojim kolegicama. Naime, njen brak sa kamermanom Dannyem Moderom je oficijelno završen, kako govori sam Moder koji je dao intervju u kojem je to i potvrdio.

Julia i Danny su bili u braku 10 mjeseci (tu su ih pobijedili samo J.Lo i Cris Judd – njihov je brak trajao devet mjeseci), međutim sada su na redu sastanci sa advokatima i neugodne rasprave na sudu. Danny je za njemačke novine izjavio da je 'njegov brak definitivno gotov'. Samo prije par mjeseci Julia je poricala bračne probleme govoreći da je bila rođena da se uda za Dannya.
Međutim, zvijezdi filmova Erin Brokovich i Ocean's Eleven vjerovatno neće trebti puno vremena da se oporavi od razvoda, kao što joj nije trebalo puno ni nakon mnogih prošlih brakova (Kiefer Sutherland, Lyle Lovett, Benjamin Bratt itd.). Danny će se vjerovatno podvijenog repa vratiti svojoj bivšoj ženi Veri Moder, kojoj je Julia prije vjenčanja sa Dannyem platila 200 hiljada dolara kako bi mu odobrila razvod.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: