lifestyle
0

Jennifer Aniston progovorila o razvodu

Sarajevo-X
Nekada najglamurozniji bračni par Hollywooda Jennifer Aniston i Brad Pitt već mjesecima javnosti ne otkrivaju prave razloge njihovog raskida. Ali sada, kada su i posljednji detalji oko razvoda završeni, zvijezda megapopularne serije "Prijatelji" konačno je progovorila.

Aniston je priznala kako je savršeni brak sa jednim od najpoželjnijih muškaraca svijeta učinio previše nesigurnom.

"Brak je probudio sve one stvari o kojima nisam prije razmišljala: strah, nepovjerenje, dvojbe i nesigurnost. Brad je najpažljivija i najslađa osoba na svijetu. Uvijek će vam otvoriti vrata od auta, privući stolicu u restoranu", izjavila je 36-godišnja glumica. "On je pravi kavalir i prihvatio me je sa svim mojim manama i strahovima". Izjavila je kako se uvijek osjećala inferiornom kraj Pitta i da je njihova veza doživjela mnoge uspone i padove.

Unatoč glasinama da joj je važnija karijera od stvaranja porodice sa Bradom, Aniston kaže kako su djeca nešto čarobno i da želi imati barem jedno. A zvijezda filmskog spektakla "Troja" požalio se javnosti kako njegova ljubav nikad nije bila dovoljna za Jennifer. "Kada nešto tako dobro završi loše, to je strašno. Jennifer nije htjela priznati da imamo probleme i nije ih htjela riješiti. Ja nisam negativac u ovoj priči", izjavio je plavokosi ljepotan.