lifestyle
0

Izvučena dobitnica nagradne igre Cvjecara.co.ba

Sarajevo-X
U nagradnoj igri koju su organizovali Sarajevo-X portal i prva bh. internet cvjećara - Cvjecara.co.ba učestvovalo je 48 naših posjetitelja.

Dobitnik kupona u vrijednosti od $50 za kupovinu na pomenutoj internet cvjećari je Amna Sofić.

Prva internet prodavnica cvijeća u BiH

(2004-09-07 22:07:09) Cvjecara.co.ba je prva internet prodavnica cvijeća u Bosni i Hercegovini, koja je počela sa radom početkom aprila, a isporuka se vrši iz Sarajeva, Tuzle i Bijeljine. Učestvujte u nagradnoj igri u kojoj sretnom dobitniku poklanjamo kupon u vrijednosti 50 dolara!

Cvjecara.co.ba Vam nudi priliku, bez obzira iz kojeg dijela svijeta se javljate, da pošaljete poklon vašim najdražima u Bosni i Hercegovini za samo 48 sati od trenutka uplate.

Cvjecara.co.ba je za pet mjeseci rada isporučila preko 100 artikala i to u sledećim gradovima:Bijeljina, Banja Luka, Bihac, Brčko, Čelinac, Derventa, Doboj, Gračanica, Gradačac, Gradiška, Jajce, Kiseljak, Lukavac, Maglaj, Modriča, Odžak, Pale, Prijedor, Prnjavor, Rogatica, Sanski Most, Sarajevo, Srbac, Travnik, Velika Kladuša, Vitez, Vlasenica, Zavidovići, Zenica, Živinice, Zvornik.

Vrijeme potrebno za dostavu je od 4 sata do 48 sati. Na primjer za Bijeljinu, Tuzlu i Sarajevo vrijeme dostave je maksimalno 6 sati, dok za gradove poput Zenice, Prijedora i ostalih udaljenih gradova vrijeme dostave je do 48 sati. Možete naručiti bukete, saksijsko cvijeće i aranžmane.