lifestyle
0

Promo / Importanne centar slavi sedmi rođendan

Velika proslava rođendana Importanne centra uz besplatan koncert Dženana Lončarevića

Importanne centar, omiljeno mjesto velikog broja građana, 06.05.2017.godine proslavlja 7. godišnjicu od svog otvorenja. Sedam godina je prošlo od otvorenja, a danas je Importanne centar jedan od najistaknutijih i najpopularnijih objekata našeg glavnog grada i nezaobilazno mjesto za kupovinu i rekreaciju.

Iz Importanne centra su se i ove godine potrudili da naprave poseban ugođaj za svoje posjetitelje i da naprave proslavu koja će ostati zapamćena.

Od 12 sati za najmlađe počinje velika zabava uz omiljene likove Mašu i Medu, kao i omiljene šarene Oddbods-e. Naravno, tu će biti mnogo igara i iznenađenja za posjetitelje.

Od 19 sati na platou ispred Centra nastupa popularna umjetnica DJ Jasmine Palavra, a vrhunac večeri je koncert Dženana Lončarevića koji počinje od 20 sati. Radi se o jednom od najpopularnijih umjetnika na prostoru Balkana i omiljenom gostu mnogih gradova na ovim prostorima.

"Potrudili smo se da našim posjetiteljima i građanima Sarajeva, kao i gostima našeg grada poklonimo proslavu koja će se pamtiti i u kojoj će moći uživati svi. Ovog puta našim posjetiteljima poklanjamo koncert jednog od najpopularnijih imena muzičke scene i umjetnika kojeg vole sve generacije. Naše prodavnice će napraviti poseban ugođaj za sve posjetitelje i pobrinuti se da njihovi kupci imaju razloga da sa osmijehom napuste Importanne centar. Sa nestrpljenjem očekujemo da proslava počne zajedno sa našim dragim gostima", saopštili su iz marketinga Importanne centra.