promo
385

Iftari u prelijepoj natkrivenoj bašti Café-a Orient u Malak Regency Hotelu

Doživite posebnu atmosferu tokom posljednje trećine mjeseca ramazana u prelijepoj natkrivenoj bašti Café-a Orient u Malak Regency Hotelu.

Uživajte u bogatom izboru jela iz bosanske, ali i internacionalne kuhinje, koje za Vas i ove godine s ljubavlju priprema naš vrhunski kulinarski tim. Hrana je uvijek svježe pripremljena i toplo servirana uz osmijeh i profesionalnost koja krasi naše osoblje. Naš kuliranski tim je pripremio 3 divna iftarska menija.

Radno vrijeme Café-a Orient, od 7:30 do sehura

Nakon iftara druženje nastavite uz šoljicu kafe ili neizostavnog marokanskog čaja uz relaksirajući pogled na sarajevske planine, zelenu oazu Ilidže i rijeku Željeznicu. Za sve ljubitelje slatkiša pripremili smo svježe, ukusne i sočne kolače i torte, najboljih sastojaka, posluživane od ljubaznog osoblja. Naš vrijedni slastičarski tim je napravio domaće sladolede, sa sastojcima vrhunske kvalitete. Bašta Café-a Orient je otvorena svakog dana od 07:30 pa sve do sehura.

Na prvom spratu Malak Regency Hotela nalazi se mesdžid, a obezbjedili smo i parking mjesta za Vaša vozila.

Rezervacije možete izvršiti putem telefona 061 02 02 12 svaki dan do 18:00 sati.

Malak Regency Hotel nalazi se u zelenoj oazi Ilidže, u ulici Hrasnička cesta bb, između Sarajevske škole za nauku i tehnologiju (SSST) i Internacionalnog Univerziteta Sarajevo (IUS), u neposrednoj blizini Velike aleje.

Dobro nam došli.