Pogledajte šta je aktuelno
0

FOTO / I u novoj godini s eKuponom do najboljih ponuda

Klix.ba
Uz najposjećeniji portal za grupnu kupovinu eKupon.ba do najboljih ponuda možete doći i u ovoj godini.
I ove sedmice je eKupon.ba pripremio raznovrsne ponude, za svakoga ponešto i to uz nevjerovatne popuste.

Za dame koje brinu o svojoj kosi tu je fantastičan tretman i to sa čak 75 posto popusta u frizerskom salonu Melly. Umjesto 95 KM platite samo 24 KM i vratite živost svojoj kosi pranjem, feniranjem i La Biosthetique tretmanom za oštećenu kosu.

Za sve ljubitelje internacionalne kuhinje eKupon.ba u saradnji sa novootvorenim restoranom Cantineta suore vas poziva da za 14 KM, umjesto 28 KM, uživate u obroku za dvije osobe.

Sigurni samo da ćete uživati u specijalitetima, jelu i desertu i to sa čak 50 posto popusta, poručuju iz eKupona.

Ukoliko tek uređujete stan ili jednostavno želite osvježiti svoju postojeću trpezariju, eKupon.ba i galerija namještaja Grantto Design mislili su na sve koji žele uštedjeti, a ne žele se odreći kvaliteta.

Za 324 KM, umjesto 648 KM, možete odabrati trpezarijski stol u dva dizajna. Ponuda se odnosi na stol od tikovine.

Lijepu i glatku kožu možete imati i vi i to uz čak kilogram šećerne paste za egipatsku depilaciju salona Dufny. Umjesto 14 KM platite samo 7 KM i otkrijte čari depilacije u sopstvenom domu.

Kada se radi o sigurnosti porodice i imovine, ne treba pitati za cijenu. Na eKupon.ba, najposjećenijem portalu za grupnu kupovinu, možete pronaći i kompletnu opremu za videonadzor, koja uključuje četiri kamere sa IR dometom od čak 25 metara i snimač sa mogućnošću gledanja preko interneta, nosače za kamere, kablove, adapter i daljinski upravljač. U saradnji sa firmom Integral elektro d.o.o ovu ponudu možete kupiti uz čak 50 posto popusta i to za 399 KM umjesto 800 KM. Ne razmišljajte dvaput, zaštitite najvažnije.
Za više informacija o trenutno aktivnim ponudama pratite ovaj link.

Iz eKupona poručuju da su za svoje korisnike u 2013. godini pripremili mnoga iznenađenja, još bolje popuste i odlične ponude, stoga vas pozivaju da se prijavite na newsletter kako ne biste propustili nijednu ponudu.