lifestyle
216

Hotel Bristol petu godinu zaredom organizira "dan vjenčanja"

U nedjelju, 27. marta 2016. od 11.00 do 18.00 sati, hotel Bristol Sarajevo sa svojim partnerima već petu godinu zaredom organizira specijalnu manifestaciju otvorenog tipa "Dan vjenčanja" ili "Wedding day".

Svi budući mladenci i zainteresirani posjetitelji će imati priliku da na jednom mjestu pogledaju sve najbolje iz svijeta vjenčanja. "Dan vjenčanja" hotela Bristol Sarajevo je jedinstven događaj u gradu Sarajevu, gdje se uz bogatu i raznovrsnu ponudu pruža idealna prilika da se bez stresa i nervoze organizuje najsretniji dan u životu.

"Wedding day" nudi niz opcija i kombinacija, tako da budući mladenci mogu ugodno i jednostavno ostvariti sve svoje zamisli vezane za uspješnu organizaciju vjenčanja. Hotel Bristol Sarajevo kao domaćin manifestacije će predstaviti svoje kapacitete za organizovanje vjenčanja, sale kao i svadbene torte. Posjetitelje očekuje preko 20 izlagača s najaktuelnijim idejama i kreacijama, koji će svojim savjetima i kreativnošću doprinijeti da vjenčanje zaista bude dan iz snova.

Prisutni će moći uživati u najljepšim vjenčanicama, cvjetnim aranžmanima, odijelima, cipelama, nakitu, pozivnicima i raznim drugim modnim i dekorativnim dodacima. U ponudi će biti usluge profesionalnog šminkanja, friziranja, fotografisanja i još mnogo toga neophodnog za "najvažniji dan" u životu.