Guru koji "mijenja život" za 30.000 $

S
Sarajevo-x.com
10.11.2008. u 12:36
0
0
Guru koji "mijenja život" za 30.000 $
0
Ako želite duhovnu i fizičku preobrazbu u vlastitom domu, sad takvu uslugu uz određenu svotu novca možete dobiti jednim telefonskim pozivom. Naime, njujorški duhovni guru tvrdi da za sedam dana možete doživjeti potpuni preobražaj duha i tijela.


Naime, bivši model Cameron Alborzian koji je u međuvremenu postao instruktor joge i duhovni guru svoje usluge duhovne preobrazbe naplaćuje 30 hiljada dolara sedmično.

Cameron Alborzian, ili kako se sad zove Yogi Cameron, bio je jedan od najplaćenijih muških modela na svijetu, a proslavilo ga je pojavljivanje u Madonninom spotu Express Yourself, prenosi britanski Daily Mail.Nakon što se prije 7 godina prestao baviti manenkenskim poslom, Cameron je počeo izučavati jogu pomoću koje sad "mijenja život" svojim bogatim klijenticama. Preobrazba se sastoji od treniranja joge, relaksirajućih masaža i detoksikacije organizma kroz promjenu režima prehrane.

Klijenti se kunu da samo sedam dana u Cameronovim magičnim rukama može promijeniti životne navike i otkloniti umor i stres.

"Rano lijeganje i još ranije ustajanje, treniranje, zeleni čaj i bićete mnogo ljepši i odmorniji", tvrdi jedna od Cameronovih klijentica.

A mi dodajemo, uz 30.000 dolara sedmično, i dosta siromašniji.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: