Nekad model, danas guru
0

Guru koji "mijenja život" za 30.000 $

Sarajevo-x.com
Ako želite duhovnu i fizičku preobrazbu u vlastitom domu, sad takvu uslugu uz određenu svotu novca možete dobiti jednim telefonskim pozivom. Naime, njujorški duhovni guru tvrdi da za sedam dana možete doživjeti potpuni preobražaj duha i tijela.

Naime, bivši model Cameron Alborzian koji je u međuvremenu postao instruktor joge i duhovni guru svoje usluge duhovne preobrazbe naplaćuje 30 hiljada dolara sedmično.

Cameron Alborzian, ili kako se sad zove Yogi Cameron, bio je jedan od najplaćenijih muških modela na svijetu, a proslavilo ga je pojavljivanje u Madonninom spotu Express Yourself, prenosi britanski Daily Mail.

Nakon što se prije 7 godina prestao baviti manenkenskim poslom, Cameron je počeo izučavati jogu pomoću koje sad "mijenja život" svojim bogatim klijenticama. Preobrazba se sastoji od treniranja joge, relaksirajućih masaža i detoksikacije organizma kroz promjenu režima prehrane.

Klijenti se kunu da samo sedam dana u Cameronovim magičnim rukama može promijeniti životne navike i otkloniti umor i stres.

"Rano lijeganje i još ranije ustajanje, treniranje, zeleni čaj i bićete mnogo ljepši i odmorniji", tvrdi jedna od Cameronovih klijentica.

A mi dodajemo, uz 30.000 dolara sedmično, i dosta siromašniji.