Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ove nove generacije nece razmisljati kao prethodne - "sta to radis, ako ti se ne placa", "pusti se ti toga, neka neko drugi to rijesi" i slicno. Ekipice, to sto vi radite je ono sto je velike države učinilo velikim. Puno vam sreće i ne obazirite se ni nakoga.
Treba pokrenuti inicijativu da ko baci i najmanji papiric bude kaznjen sa min. 2.000 KM pa ako odmah plati nek bude 1.000 KM, jednom ce baciti i nikad vise...
svaka čast raja
Teorija zavjere: doselila dva Japanca u Bosnu i Bosanci počeli čistiti smeće, saditi sadnice, razmišljati da urade nešto korisno za grad...
vi čistite, oni prljaju..seljok naviko bacat u rijeku smeće
To cistite Novi Grad glasacko tijelo Efendica...njih samo zanima beton da postave na svaki cosak...a smece i izgled starih zgrada , naselja i igralista.....to smao kad se mora raditi pod pritiskom javnosti...dobrinja,alipasino propalo jer opcina ne ulaze u ta naselja nikako.
@amy88
@amy88 poštovana, S obzirom da niste upućeni,ili mozda ne razumijete BOSANSKI jezik,da vam elaboriram,mladi momci (vecina) iz opcine novi grad,su ekološki osvjesteni i ne stranacki orijentirani,ciste smece koje bacaju gradani koji ne razumiju ozbiljnost ovog problema,ti isto "gradani" se smiju i rugaju svakome tko ima (da prostite) muda da zvoni nesto dobro za sve NAS!