lifestyle
0

Golišava Waffa Dofour, nećaka Osame Bin Ladena

Sarajevo-x.com | Džana Mujadžić
Američki muški časopis "GQ" će za nekoliko dana, u januarskom broju, objaviti smjele fotografije istočnjačke ljepotice Wafad Dufour.

Mlada, 26 godisnja pjevacica i manekenka, što je radi showbusinessa napustila studij prava, odlučcila je početkom 2006 godine, pokazati svijetu, na ovakav nacin, svoje dražzi.

Odluka hrabre i ambiciozne djevojke je začudila njenu porodicu, posebno činjenica da je dobro zbrinuta, sa zavidnim sumama novca na nekoliko bankovnih računa.

Međutim, ona je, svjesno, odlučila sama brinuti o ličnom i životnom opredjeljenju. Od prije četiri godine promijenila je prezime pa uzela majčino, francusko. Njen otac Yaslan, je polubrat Osame Ben Ladena pa se manekenka boji, da joj to ne bi smetalo u ostvarenju tek započete, umjetničke karijere. Ne zaboravimo da je njen stric najtraženija osoba na planeti, za kojom je raspisana potjera.

Osama Bin Laden, koji je oženjen četiri puta pa ima brojne naslijednike, poznat je kao amater žena. Šef Al Quaide se još nije izjasnio o progresivnim manirima svoje zgodne nećakinje, koja skreće pažnju na porodicu i pravi joj reklamu, dok se on skriva. Tako se ne može potužiti da nema doslijednu naslijednicu, sto se publiciteta tiče.