{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gillette predstavio tehnologiju novog doba

S
4.10.2008. u 23:39
0
0
Gillette predstavio tehnologiju novog doba
0
Gillette Fusion, najnovija tehnologija brijanja predstavljena je na tržištu Bosne i Hercegovine u okviru ekskluzivnog šou-programa u hotelu Radon Plaza, u restoranu Plava prizma.


Naspram pozadinske prvoklasne muzike DJ-a Adnana Muratovića, veliki broj ljudi je prisustvovao jedinstvenom predstavljanju koncepta fuzije – mješavine inovacije, tehnologije, preciznosti i ugodnosti.

Gillette Fusion je brijač namjenjen savremenom, harizmatičnom i snažnom muškarcu koji ima pobjednički stav. On je onaj koga žene žele a muškarci mu se dive. Sopstvenim trudom postići uspjeh danas jeste nešto što zaslužuje divljenje. Muškarci koji se dive svojim uspješnim drugovima uvažavaju činjenicu da je njihov "role model“ nekada bio u situaciji sa kojom se oni suočavaju danas, a to ih podstiče da sa više strasti pristupaju ostvarivanju svojih snova.Fusion ambasadori bili su prvi muškarci koji su isprobali najnoviji proizvod za brijanje kompanije Gillette. Sergej Barbarez, Nihad Mameledžija, Aleksandar Hršum i Amar Selimović uz asistenciju koju su pružile Lejla Damadžić i Hatidža Hadžimuhamedović bili su prvi koji su isprobali novi i dugo očekivani brijač koji sadrži pet žileta za ugodnost i jedan trimer za preciznost, ergonomsku dršku i integrisani mikročip koji obezbjeđuje neprestanu i dugotrajnu upotrebu, automatsko isključivanje i upozorenje za istrošenu bateriju.

Gillette Fusion je dostupan na tržištu Bosne i Hercegovine počevši od današnjeg dana i stiže u dvije verzije: standardnoj i onoj sa baterijskim punjenjem za nježno i lako brijanje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: