Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a najbrze staris od zivota u Bocni. red mileta, red bakira, red izbornog i covica, red goriva, red cijene ulja i mesa. red beskonacnog cekanja u domovima zdravlja, opcinama, salterima, korupcija, kriminal, neimascina, cijene stanova kao da je menhetn, na more cicas da ustedis, od usta odvajas, u obdaniste ne mozes bez stele, tramvaji ne rade, saobracaj gust, sta god se krene radit traje beskonacno, smece na sve strane...
A UV zrake i suncanje??
Pametno stariti,ni za čim se ne sekirati
Genetika 80 posto, sve ostalo 20 posto.
Imas pare,zatezes lice,tijelo,skupe kreme, itd pa sa 70 veca nakaza nego regularan covjek od 70 godina.Starost je neizbjezna,i ko se pomiri sa time lakse ce mu biti.