Ispod Igmana
229

Promo / Zavirite u prekrasni ambijent novog restorana "Vrelo Bosne"

Foto: K. S./Klix.ba
(Foto: K. S./Klix.ba)
Novi restoran "Vrelo Bosne" svečano je otvoren uz prisustvo mnogobrojnih zvanica i gostiju koji su mogli uživati u besplatnoj degustaciji hrane.

Restoran koji je uređen u modernom stilu nalazi se na prelijepoj lokaciji na periferiji glavnog grada BiH, ispod planine Igman, na veoma pristupačnom mjestu uz glavnu magistralu. Kapacitet restorana je blizu 300 sjedećih mjesta.

Ono što je specifično za ovaj restoran jeste da se u njemu ne služi alkohol te da je sva hrana i piće pod kontrolom HACCP standarda.

Restoran "Vrelo Bosne" je idealno mjesto za goste koji žele uživati u visokokvalitetnoj paleti bosanskih jela i pića uz pristupačne cijene i u ugodnom ambijentu.

Restoran u svojoj ponudi ima mnoštvo bosanskih specijaliteta od sitnog ćevapa, mućkalice, graha sa suhim mesom, gulaša, punjenih paprika te jela po narudžbi kao što su teleća šnicla, teleća bečka šnicla, teleći ražnjići.

U ponudi imaju i nezaobilazna jela s roštilja kao što su pileći ražnjići, biftek, ramstek, sote strognoff, miješano meso, ćevapi, pljeskavice u kajmaku, teleća punjena šnicla, piletina s gljivama, pileća šnicla natur, pileća bečka šnicla, kao i razne salate, supe i čorbe.

Restoran "Vrelo Bosne" pruža za svakog po nešto, od poslovnog ručka, večere do ugodnog boravka sa cijelom porodicom. U navedenom restoranu možete organizirati rođendanske proslave i svadbe, a za sve goste restorana osigurana su i parking mjesta.

Ovo mjesto idealno je i za mališane jer restoran posjeduje igraonicu opremljenu mnoštvom zanimljivog sadržaja. Restoran krasi i velika fontana koja djeluje opuštajuće i daje vam potpuni ugođaj tokom vašeg boravka.

Za ugodnu domaću atmosferu pobrinuli su se ljubazni domaćini i osoblje restorana koji se nalazi na adresi Magistrala 66 (Ilidža), uz glavnu cestu prema Blažuju.