Gastro
1.6k

Promo / Zaljubit ćete se u ambijent koji nudi popularni kafić Cafe Garden na Ilidži

Ilidža svakim danom postaje pravi mali raj za ljubitelje prirode i odličnih kafića. Ono što Cafe Garden izdvaja od sve većeg broja prisutnih kafića i čini vašim favoritom jeste idealan spoj prirode, relaksirajućeg ambijenta i slastica koje nude.

Bilo da ste u potrazi za jutarnjom kafom i doručkom ili tražite autentično mjesto za večernji izlazak sa društvom, pogled iz Cafe Garden bašte vaš ugođaj pretvara u potpuno novu dimenziju. Bašta na krovu sa pogledom na Malu Aleju jedan je od glavnih aduta zbog kojeg se posjetioci stalno vraćaju u Garden.

Dodatno će vas oduševiti činjenica da je Garden bašta otvorena tokom cijele godine te u njoj možete uživati ljeti uz osvježavajuću ledenu kafu, a zimi se ugrijati uz Eraclea toplu čokoladu raznih okusa. Pored ovakvog užitka, Garden je idealno mjesto za organizovanje poslovnih događaja kao i rođendanskih zabava za vas i vaše mališane.

Pored pogleda i autentičnog interijera, raznovrsna ponuda pića, od bezalkoholnih koktela, cijeđenih sokova do Lavazza kafe, Althaus čajeva i Eraclea tople čokolade vaš svaki dolazak učinit će drugačijim.

Ništa manje ravnodušnim neće vas ostaviti ni gastro ponuda Gardena. Topli sendviči oduševljavaju već prvim zalogajem i postaju vaš omiljeni doručak. Ukoliko ipak želite zasladiti svoj dan izaberite neke od fenomenalnih Garden slastica poput palačinaka, voćnog kupa ili kolača.

Dopustite Gardenu da ostavi trag u vašem srcu, jer u Gardenu je svaki dan prvi dan proljeća. Sve aktuelnosti i ponudu najljepše bašte u gradu pratite putem Facebook stranice i Instagrama.