Mesni obrok
43

Za ručak napravite ukusnu pljeskavicu punjenu feta sirom

S.H.P.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Pikantna pljeskavica s feta sirom uvijek je dobar izbor za ručak. Sprema se brzo i jednostavno uz pomoć samo nekoliko savjeta. Možete je služiti uz pire krompir, rižu ili kuhano carsko povrće, ali i sezonsku salatu.

Sastojci koji će vam biti potrebni za pripremu pljeskavice punjene fetom:

900 grama faširanog mesa 400 grama feta sira glavica luka jedan feferon so biber ulje

Način pripreme:

Luk i feferon sitno isjeckajte pa ih dodajte u zdejlu s faširanim mesom. Začinite i sve pomiještajte. Smjesu od oko 150 grama mesa napravite u kuglicu, a potom razvaljajte u oblik pljeskavice. Po sredini stavite izmrvljeni feta sir, a potom srolajte pljeskavicu. Pržite na dobro zagrijanom ulju. Služite uz pire krompir ili salatu. Ili u lepini s omiljenim prilozima.