{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Vinarija Čoka se uspješno predstavila na Sarajevo Wine Weekendu

S
Sponzorirani članak
23.10.2018. u 13:07
0
Vinarija Čoka se uspješno predstavila na Sarajevo Wine Weekendu
0
Proteklog vikenda, 19. i 20. oktobra, održan je 14. Sarajevo Wine Weekend, jedan od najznačajnijih vinskih festivala, ne samo u BiH, već i u regionu. Ove godine svoja vina je izložilo 60 vinarija iz šest zemalja, a među njima je bila i Vinarija Čoka iz Srbije.
Kao jedna od najvećih vinarija u regionu, Vinarija Čoka se već 115 godina trudi da svojim potrošačima pruži vrhunski užitak u konzumiranju vina i da ide u korak sa svjetskim trendovima u proizvodnji ovog božanskog napitka.

Tokom Sarajevo Wine Weekenda posjetioci sajma su imali priliku, osim u dobro poznatoj Ždrepčevoj krvi, brand lideru Vinarije Čoka, uživati i u drugim kvalitetnim crvenim i bijelim vinima Vinarije Čoka. Od snažnog Merlota, divljeg Sauvignona, pa do zavodljivog Chardonnaya.

Pored standarde ponude, ove godine stigla je i nova paleta voćnih vina – Aronija, Malina i Višnja. Ova voćna vina su napravljena od posebno odabranih plodova voća, uz pomoć savremene tehnologije kojom su se sačuvala sva njihova prirodna bogatstva.

Tokom Sajma vina, posjetioce je osvojila legendarna Ždrepčeva krv i podsjetila zašto je najprodavanije crveno vino u Bosni i Hercegovini, ali i u čitavom regionu. Dame su imale priliku da priušte svojim nepcima pravi užitak konzumirajući prirodna voćna vina od kupine, aronije, maline i višnje i podijele svoje pozitivne utiske.

"Posjetioci su na našem štandu imali priliku da probaju i kvalitetna sortna vina sa geografskim porijeklom Vinarije Ohrid. Čitava paleta vina Vinarije Ohrid je naišla na odlične komentare pravih poznavalaca kvalitetnog vina porijeklom iz ohridskih vinograda. Pratite nas i budite u toku sa svim iznenađenjima koje pripremamo. Hvala na sjajnom društvu i vidimo se i sljedeće godine", poručili su iz Vinarije Čoka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: