Gastro
52

Promo / Uživajte u posebnoj gastronomskoj ponudi hotela Malak Regency

U hotelu Malak Regency očekuje Vas poseban iftarski meni uz koji ćete Vi, Vaša porodica, prijatelji i poslovni partneri, tokom mjeseca Ramazana imati priliku otkriti istinske čari orijenta.

"Gourmet", ekskluzivni restoran profinjenog ambijenta, udovoljiti će svim Vašim zahtjevima, od različitih promocija, poslovnih događaja do porodičnih okupljanja ili vjenčanja.

Profesionalni tim kuhara zadužen je za mnoštvo luksuznih delicija uz koje ćete doživjeti jedno neponovljivo iskustvo.

Posebno mjesto za opuštanje i uživanje u zadivljujućem pogledu na sarajevske olimpijske planine pružit će Vam restoran “Bistro”. Elegantan i relaksirajući, upotpunjen sofisticiranim menijem kreiranim da zadovolji i najzahtjevniji ukus, ovaj restoran pruža opuštenu atmosferu s pogledom na zelenu oazu Ilidže.

Podijelite Vaše posebne trenutke tokom mjeseca Ramazana sa porodicom i prijateljima u restoranu "Bistro" i restoranu "Gourmet". Počastite se najukusnijim iftarom, pripremljenim sa mnogo pažnje i ljubavi za ovu posebnu priliku, a potom se prepustite čarima Istoka, uz miris i ukus omiljene kafe ili čaja. Dozvolite sebi da osjetite ambijent 1001 noći u "Café Orient-u", koji sa svojom prostranom terasom nudi magičan ugođaj kakav morate doživjeti.

Rezervacije su obavezne. Grupni iftari dostupni su na upit. Osigurajte svoje mjesto za iftar putem email adrese: [email protected] ili pozivom na broj: +38761217652. Adresa: Hrasnička cesta b.b. Za više informacija posjetite web stranicu: www.malakregency.com.