Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sir od magarećeg mlijeka". Sir od kravljeg mlijeka, sir od ovčijeg mlijeka, sir od kozijeg mlijeka, sir od kobiljeg mlijeka. Baš čudno, kao da osim magarica se muzu i magarci.
jel istina da Dzeko, nas dijamant i Novak Djokovic ulaze zajedno u biznis prodaje kuvanih krmecih glava (specijalitet u Monaku)? pa jel Dzeko mosliman il nije? kako ce prodavati krmece glave? pa makar one bile kuvane a ne pecene?
svaka čast covjeku...proizvodi iznimno zdrav proizvod, dobar biznis, dobra zarada....
bosnje na reanimaciji
@JoseDeLaMata bosnjacka propaganda..nemate vi tehnologiju za taj sirac..ne moze to svako da radi
@JoseDeLaMata ex sad, ovakva je situacija, ja nisam iz Bosne a sa njom imam veze tako sto dolazim na ovaj portal.Ipak, komentar mi je zvucao simpaticno pa ti dadoh +.Neka je tebi srecan dan drzavnosti i da smo zivi i zdravi.I da nas cuva Bog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U medjuvremenu Bosnje sjede i ispijaju kafu za marku satima
Uhh koji je ovo biznis.. da ima posla,, sigurno ali gdje ga nema.. svaki posao je na neki nacin tezak ali ovaj se izgleda bas isplati... svoj trud dobro i naplati... :-) Nek je sretno.. ko god sto uspije i pokrene svaka cast.. :D
Ja ti naslova "Jedini u svijetu...", briši to da se ne sramotite, pa Klix je objavio isto prije 3 godine u Zavidovićima http://www.klix.ba/biznis/privreda/farma-magaraca-u-zavidovicima-litar-magareceg-mlijeka-50-a-sira-1-000-eura/130727020
Hvala Klikse na pojašnjenju da Simić muze ženke .
Kad se najedeš reveš ko kenjac