Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo pravi Zenicani znaju ko je Rasim nasa Zenicka legenda ,nek si ziv i zdrav Rasime ,nije sve ni u ukusu cevapa ima nesto i u tradiciji ,ljep pozdrav svima!!!
I gdje je nasao recept za cevap, na Islandu?
Rasime, jednu i dva... (Iz knjige'U bosanskoj kafani')
Najveci poreski obveznik hahahaha pa covjece sad kad Bajra otvori objekat ima da ga pregazi ko malu macu. Pola stvari u tekstu nije istina, ne znam cemu izmisljanje kad stari Zenicani sve znaju. Dobro je radio prije rata, iza rata prosjek u svakom pogledu. Sad je konkurencija jaka.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Najbolji ćevapi u Zenici su kod Bešlića!
MA JE*EŠ LOGIKU :D
Ja onda idem u Austriju na more :D
Ja probao hale se uhvatio za 15min kakva Zenica i cevapi
NAJBOLJI CEVAPI NA SVIJETU SU U ZENICI BESLIC SEJO
NACIONALNA JELA SALCINOVIC
NACIONALNA JELA SALCINOVIC
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja bi trazio jer je poenta kako imati kilo cevapa za 2-3 km kako bi imao profit a svima se svidjelo.I tome jeste poenta i sakrivanje recepata.Zna se jedino sa sigurnoscu da na 4 kg.cevapa ide kg.mesa
Hocemo n3sto kupiti u domodu uz popust ali necemo nikad uzeti Raiffeisen karticu.
Salčinoviću ne glupiraj se. Kakva Europa i Čevapi?
Zatoi ti i nevaljaju ćevapi. Nisi morao po Evropi. Ima u Sarajevu na svakom čošku. Đaba će ti dati recept.
brend sarajevski cevap..
Imaju sve cevapdije dobre recepte,ali nemaju uglavnom dobra mesa,kod Zelje,nekada budu dobri i najbolji cevapi a nkada,kao ljetos nesto sprceni-slabi,zbog toga sve manje idem u cevapdinicu....
Zeljo je smece, odkad sam nokat nasao u porciji . hvala i vozdra