Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju "klix komentatori" sve i o street food event-ima. Jerbo se najbolja iskustva u životu skupljaju dok zavaljen i uhljebljen danima pišeš gluposti na najnebitnijem portalu na svijetu. Kapiram da ovih par udarnih dobiju plikove na koži kad izađu na dnevno svjetlo, ko vampiri. To od 98. nije iz kuće izašlo.
Đe ima šta dobro po'esti
Nista bez begove corbe
Samo streeat furati.
Lijepo je vidjeti da Sarajevo zivi,da ima nmogo turista i da se pozitivne i ijepe stvari desavaju.
Ja bi jedan Big Smoothie a ako nema moze i Large.
Ona plavka na 50% slika.
Ckrli dabogda ovaj trg nije trg Alije Izetbegovića, i neće nikada biti majku vam hebem, Sarajevo nikada neće biti vaše
🤗
Jeste, pojedi se od muke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"streeat food" sta je to??
U Vlahistanu umoče cijeli hljeb, sa specijalnim alatom 'umošćivač', u bure sa istopljenom svinjskom mašću i to ih drži cijeli dan. Dobri naši Vlasi 🙄
@BikKojiSijedi To je luksuz. Jedino ako ukradeš od komšije hihi
Bjezi u svecku i nevracaj se