{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi Coffee Fest Sarajevo 19. i 20. marta u hotelu Holiday

18.3.2015. u 08:53
17
4
Prvi Coffee Fest Sarajevo 19. i 20. marta u hotelu Holiday
17
Prvi Coffee Fest Sarajevo 19. i 20. marta u hotelu Holiday
Prvi Coffee Fest Sarajevo je idealna destinacija za sve obožavatelje kafe i za sve one kojima je kafa nešto više od običnog napitka.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ukoliko želite dva dana uživati u najljepšim okusima najboljih kafa, toplih čokolada i čajeva, dođite na prvi Coffee Fest Sarajevo koji će biti održan 19. i 20. marta u velikoj dvorani hotela Holiday Sarajevo u organizaciji Udruženja Profesional.

"Pozivamo sve posjetioce da se opuste i upuste u avanturu otkrivanja i uživanja u novim okusima kroz degustacije raznih okusa kafe i tople čokolade koji u regionu i Evropi predstavljaju za najbolje kafe", kažu organizatori.

Na Festu će se predstaviti 14 izlagača: Manuel Caffe, Franck, Julius Meinl, Barcaffe, Lavazza, Goriziana Caffe, San Giusto, Zi Caffe, Marcaffe, Saccaria Caffe, Bristot Caffe, Ripping, Caffe-Matic i Automatic Servis.

Svoja znanja o kafi i njenom pripremanju, okusu i mirisu s posjetiocima će podijeliti baristi. Za drugi dan organizovano je takmičenje za najboljeg baristu u kategoriji "Latte Art" (Crtanje po kafi).

Odluku o pobjedniku za najboljeg baristu će donijeti žiri sastavljen od javnih ličnosti.

Coffee Fest Sarajevo je prava prilika za sve ugostitelje i kompanije da putem festivala naprave nove poslovne ugovore i dodatno se informišu o kafi.
Festival je otvoren za sve posjetioce u četvrtak i petak od 12 do 19 sati.
Ulaz na Coffee Fest Sarajevo je slobodan.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: