Predstava, muzika i jelo
1

Posebna ponuda iz Food Officea za njihov prvi rođendan

Sponzorirani članak
Povodom proslave prvog rođendana restoran Food Office će nakon godinu dana ponovo imati posebnu ponudu na najpopularnijem bh. portalu za grupnu kupovinu <a href="http://www.ekupon.ba/">eKuponu</a>, tačnije od ponedjeljka, 2. aprila. Food office nudi ručak ili večeru za dvoje po cijeni od 8,00 KM umjesto 20,00 KM.

Restoran Food Office Korea, u saradnji sa Altteatrom, za prvi rođendan organizuje i predstavu "Vanjek i Sladek" u ponedjeljak, 02. aprila.

Radnja predstave odvija se u punionici piva u kojoj zaposlenik Vanjek (Slaven Vidak) dolazi do šefa Sladeka (Milan Pavlovć) te započinju razgovor. Riječ je o jednosatnoj komediji u kojoj Pavlović svojim originalnim humorom nikoga ne ostavlja bez osmijeha na licu, ali isto tako svaki gledalac neizbježno će ostati zatečen mnogim pitanjima o vlastitom životu i društvu u kojem živi. Glumci su se kroz predstavu pozabavili temeljnim egzistencijalnim pitanjima koja se tiču usamljenosti, međuljudske topline i traženja životnog zadovoljstva. Tako upoznajemo sudbine Vanjeka i Sladeka čiji su se životni putevi igrom sudbine ukrstili. Ova predstava u produkciji Altteatra iz Sarajeva doživjela je na desetine izvođenja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a sve to na opšte oduševljenje publike koja Milana Pavlovića svaki put iznova potvrđuje kao glumca neponovljivog izričaja.

Također, svima koji proslavljaju rođendan 2. aprila restoran Food Office Korea poklanja kutiju CupCakes od 12 kom.

Restoran Food Office je pripremio i raznolik zabavni program:

12:00 – 15:00 sati zabavni program za djecu sa Selmom – Big Mama 19:00 – 23:00 sati KonGo BonGo – muzika uživo sa Blavorsima 20:00 sati Vanjek i Sladek, komična predstava

Food Office vas poziva da rezervišete svoje mjesto na vrijeme, prepustite se ugodnoj atmosferi i uživate sa vama dragim osobama. Rezervacije možete izvršiti putem broja 061-533-252 .

Ne propustite posebnu ponudu na eKuponu i za 8 KM uživajte u hrani i piću s vama dragom osobom, u toplom ambijentu i specifičnoj atmosferi koju nudi Food Office.