Nikad bogatija ponuda
0

Pogledajte izlagače koji će se predstaviti na ovogodišnjem Street Food Festu u Širokom Brijegu

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Pripremite se za nevjerojatno iskustvo na Street Food Festu uz fantastične izlagače koji će vas oduševiti svojim kulinarskim umijećem.

Evo ko će nas počastiti svojim specijalitetima:

Profa23 - prošlogodišnji pobjednik po izboru ostalih izlagača i publike. Njegova kreativnost i okusi osvojili su publiku, a nakon uspješno završene Sushi akademije u dalekom Tokiju, ove godine najavljuje nove okuse kojima će oduševiti!

Rešetka iz Varaždinskih Toplica - Sinonim za ukusne burgere, osvajač brojnih street food festivala, ekipa koja ima možda i najviše uspješno “odrađenih” food festivala.

Von Herzog - ekipa iz Mostara - nakon pobjede na našem festival 2022. godine, ostvarili su svoje snove i otvorili vlastiti pub, pretvorivši svoju strast prema gastronomiji u stvarnost. Osim burgera, sačuvali su dio “pop-up” filozofije, gdje na određene dane dime “pulled pork”.

Kodiak Burgers and Steak iz Banja Luke - Rado viđeni gost na našem festivalu s raznolikom ponudom burgera, a ove godine nam sprema i neke limited edition specijalitete.

Neka jedu kolače iz Zagreba - Ivana Čuljak, čija je kulinarska priča krenula s Masterchefom, na festivalski trg će donijeti delicije iz svoje slatke oaze u Zagrebu.

Bistro Funk iz Zrenjanina - Osvajači nagrada na mnogim street food festivalima, gdje oduševljavaju publiku svojim specijalitetima, po prvi put stižu na naš festival i najavljuju najukusnije burgere.

Opet 17 Bistro iz Tomislavgrada, predstavit će nam se s Bánh Mì vijetnamskim sendvičima i drugim slasnim delicijama.

Fabrika Pub iz Sarajeva - poznato street food ime koje kombinira odlično pivo, ukusnu hranu i ljubazno osoblje, a pažljivo birani sastojci za njihove specijalitete čine ih posebnima.

Chef’s Bites by Božo Ćorić - Trenutno kuha u jednom kultnom zagrebačkom restoranu, a njegova misija je uzdignuti hercegovačke sastojke na novu razinu.

Bjorn Pizzeria - Pizze a la napoletana koje će zadovoljiti i najveće sladokusce.

Slastičarna Lana - poznata po svojim krafnama i domaćim sladoledom koji su u kratko vrijeme oduševile cijelu Hercegovinu, po prvi put će se predstaviti na našem festivalu.

Yum Yum Corner by Chef Karačić - prošle godine nas je oduševio libanonskim burgerom i pohanim sladoledom. Ove godine pripremit nam razne novosti.

Fish Point - predstaviti će nam se s ribljim delicijama kao što su gulaš od hobotnice, sendviči od trgane tunjevine, a sve će biti obogaćeno sa domaćim umacima.

Vidimo se od 26. do 28. 07. u Širokom Brijegu na Festivalskom trgu Parka širokobrijeških branitelja (Park Sajmište).

Ne propustite priliku isprobati ove fantastične delicije!