{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Podravkini vrhunski temeljci - povrtni, kokošji, goveđi i riblji

6.5.2015. u 16:14
0
Podravkini vrhunski temeljci - povrtni, kokošji, goveđi i riblji
0
Pronašli ste, dobili, čuli, pročitali i zapisali odličan recept i jedva čekate da ga pripremite, ali kad u receptu naiđete, među sastojcima, naveden temeljac (pileći, teleći, kokošji, goveđi, riblji, povrtni i sl.), pitate se kako ga pripremiti, u čemu leži tajna? Da biste dobili vrhunsko jelo koje u sebi sadrži temeljac, potreban vam je vrhunski temeljac.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Goveđi temeljac
Goveđi temeljac


Temeljac je vodena podloga (ekstrakt) dobijen kuhanjem mesa ili povrća ili morskih proizvoda ili začinskog bilja, a koristi se tokom kulinarske obrade za davanje karakterističnih svojstava drugim jelima.

Pošto za temeljac za neku juhu, umak, rižoto i slično trebamo dobre i kvalitetne namirnice, dobru volju i puno vremena, Podravka se pobrinula da uz svoj ubrzani životni tempo ne morate trošiti vrijeme na nabavku mnogobrojnih namirnica, a da ne pričamo o dugotrajnosti pripreme temeljca kod kuće koja traje i do šest sati.

Kokošji temeljac
Kokošji temeljac


Pripremili smo za vas temeljce koje karakterizira miris i aroma dugo kuhanog mesa, kostiju i povrća, baš poput pravog domaćeg, tradicionalnog bujona koji zahtjeva višesatnu pripremu, a za koju suvremenim domaćicama nedostaje vremena i energije.

Novi Podravkini temeljci



Podravkini temeljci za jela potpuno su nova generacija kategorije bujona pripremljeni od najkvalitetnijih sastojaka, a to su naravno vrhunsko kvalitetno meso, kosti, povrće i začini. Oni prate najnovije trendove u prehrani, kao i zahtjeve mlađih potrošača koji vole kuhati (i eksperimentirati u kuhinji), s obzirom da velik broj recepata u svom sastavu ima temeljac.

Pojam temeljac može djelovati zbunjujuće na početnike u kuhanju, a Podravka se pobrinula da tu nedoumicu brzo i lako riješi ponudom svojih nezamjenjivih temeljaca.

Povrtni temeljac
Povrtni temeljac


Njihova primjena vrlo je praktična te na brz i jednostavan način obogaćuju okus svih povrtnih, mesnih jela, variva, rižota, umaka, juha i sl. Njihova konzistencija garantira odličnu i ravnomjernu topljivost – dodaju se izravno u vodu ili posudu, ili se rastope u vodi i koriste za podlijevanje jela.

Četiri okusa temeljaca



Podravka predstavlja povrtni, kokošji, goveđi i riblji temeljac.

Pakiranje sadrži četiri komada u jednoj komercijalnoj kutiji. Jedan kom teži 28 grama. S obzirom na trendove u prehrani sastav proizvoda nudi i sljedeće benefite: bez dodanih pojačivača okusa, bez konzervansa i domaći okus.

Proizvod je namijenjen svima, a posebno mladim ženama i mladim porodicama koje žele nešto novo, inovativno, dobro, brzo i nadasve ukusno, prvenstveno onima koji vole i žele kuhati i pripremati ukusna jela, prate najnovije trendove u prehrani, onima koji su uvijek u žurbi, onima koji vole eksperimentirati u kuhinji i važna im je povratna informacija, onima koji se kroz jela samoizražavaju.

Riblji temeljac
Riblji temeljac


Što kažu potrošači?



"Kuhanje domaćeg bujona/temeljca mi oduzima puno vremena ili ga ne znam skuhati", "Proizvodi koji su na tržištu imaju industrijski okus i preslani su", "Trebam nove ideje i proizvode s kojima će moji sedmični jelovnici biti raznovrsniji", "Želim zdravo i prirodno kuhati za sebe i svoju porodicu".

Podravka temeljci za jela su odlična zamjena domaćeg bujona/temeljca. prirodnog su okusa, savršeno se uklapaju u svako slano jelo, meke konzistencije su, lako se tope u jelu ili juhi, a mogu se dodavati direktno u jelo ili otopljeni u vodi koristiti za podlijevanje jela.

Podravka = tradicija = kvaliteta



Podravka temeljci za jela su napravljeni od prirodnih i visoko kvalitetnih sastojaka, bez dodanih pojačivača okusa, bez konzervansa i kao novi inovativni proizvodi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: