Šarenilo boja
15

Pahuljice od palačinki postale najnoviji trend na društvenim mrežama

E. Sk.
Pahuljice od palačinki postale su najnoviji trend na društvenim mrežama. Zdjelice minijaturnih palačinki natopljene u sirupu postale su omiljena hrana mnogima, a posebno su zanimljiva djeci.

Recept je zapravo prilično jednostavan. Sve što vam treba je tijesto za palačinke i nešto što će vam pomoći da napravite sitne krugove.

Dok su mnogi isprobali različite načine za postizanje malih krugova, Melanie Lock podijelila je jednostavan način. Ona je tijesto stavila u flašu za vodu i na čepu napravila rupicu kako bi dobila svoje minijaturne palačinke, piše Insider.

Influenserica Valentina Mussi dodala je šarene mrvice svom tijestu za palačinke i na kraju na vrhu dodala glazuru od jagoda.

"Oduvijek sam bila velika obožavateljica rođendanskih torti i ukrašavanja, tako da sam morala napraviti svoju verziju i s ovim palačinkama", kazala je Valentina koja preporučuje da ove palačinke pečete na srednje jakoj vatri i da koristite ulje od kanola umjesto maslaca.

Također možete usitniti Oreo pahuljice i umiješati ih u tijesto zajedno s kakaovim prahom kako bi napravile čokoladne Oreo dječje palačinke.