Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mozete li se bar nauciti osnove procitati? Kontam zena im cita ono sto se odnosi na hemikalije, ono ne zna podijeliti/pomnoziti kalorijsku vrijednost proizvoda od 300/100g sa 3. Inace, i tu ima mnogo nedoslijednosti, u zavisnosti koliki je proizvodjac, tako da jedino trebate tijelo slusati.
Kad slušam tijelo, mnogo pomfrija i tulumbi, kroasana i palačinaka sa džemom ili nutellom mi najviše odgovara. Nikad s tim nisam imao nikakvih stomačnih tegoba, osipa, alergija, gušenja ili bilo šta slično. Bi li trebalo nastaviti tako ?
Pa iako je sitno uzmem dvoje naočale i nekako pročitam. Ali kakva mi korist od toga kada je većina deklaracija laž, naročito ono % učešće pojedinih komponenti. Da ne spominjem naziv artikla i njegovu deklaraciju odnosno sastav koji su "niđe veze". Rok trajanja i porijeklo artikla su nepoznanica i NASA-u i za CIA-u.
Ja samo zdravo, za dorucak pola kg light bureka (op. a. pileci burek) i zalijem zero colom bez secera, za rucak izbacim hljeb uzmem 15tak kifli sa susamom uz glavno jelo, za veceru sve ono sto je ostalo u toku dana, onda uz zvijezde granda jedem cips i nesto slatko da ne opteretim stomak prije spavanja.
da konobarises ko ja 13 sati ne bi jela travke nego bi cijepala u edinu 5 lisnatih sa virslom
Kad vidim da su toliko namjerno usitnili da je potpuno necitlhivo, samo vratim na policu. Treba covjek biti glup pa kupiti artikal sa takvom naljepnicom. I paste za zube nagnem na desno pa ba lijevo, da vidim koliko dugo ce tuba putovati s jednog kraja kutije na drugi. Ima ih sto su srezane za trecinu.
Ne traje meni dan 96 sati
Ne znam sad kako to, jel "radi online putem" il "putem onlinea"? Zbunili ste me :)
Bas si divna 👸
Deklaracija ispisana sitnim.slovima ,treba mikroskop nosati sa sobom.
mene zanima ako nema krmetine, i ako nije iz Izraela
Ki čita deklaracije i rodne listove od žena taj je donji....nema preskakamja....deri sve redom