Domaći brend
427

Novi restoran brze hrane u Sarajevu: Prvi smo probali BASH burgere i stvarno su baš dobri

I. B.
U Sarajevo danas stiže BASH burger i "bash" je dobar
BASH se otvara danas, 14. jula, u 10 sati
Jedno od najuzbudljivijih iskustava je kada se u gradu otvori novo mjesto sa sjajnom hranom. Ovoga puta, ponuda za ljubitelje brze hrane u Sarajevu postala je bogatija za BASH. Prvi smo probali ukusne burgere i prošetali novim ambijentom i moramo reći da je baš, ali stvarno baš dobar.

Hamburger i dodaci koje jedemo uz njega već su odavno postali sinonim za brzu hranu. U suštini ovo vrlo jednostavno, ali jelo sa nevjerovatnom sposobnošću da oduševi vaše nepce i danas je pri vrhu popisa najomiljenijih fast food specijaliteta. Naravno, ukusi su različiti, a najbolje od svega je isprobavati one nove. Sarajevo je od danas bogatije za mjesto kojem ćete se sigurno rado vraćati.

Riječ je o brendu BASH, koji je novi, domaći brend s konceptom restorana brze usluge. Iako se zapravo otvara tek nešto poslije, tačnije od 10 sati u Sarajevo City Centru, mi smo imali priliku prvi zaviriti u novi restoran i isprobati njegove specijalitete. U nastavku saznajte šta vas sve tamo očekuje

U prostranom BASH ambijentu uživati će sva vaša čula
U prostranom BASH ambijentu uživati će sva vaša čula

U fokusu BASH ponude su vrhunski burgeri. Bilo da ste ljubitelj klasičnog cheeseburgera sa sirom koji se topi u ustima ili više volite eksperimentirati s neobičnim kombinacijama okusa poput njihovog Sweet Chili Chickena, ovdje ćete sigurno naći nešto za sebe.

Za posjetitelje se pripremaju proizvodi napravljeni od visokokvalitetnih sastojaka, goveđeg i pilećeg mesa, savršeno mekanih peciva i hrskave salate. Koriste se samo najsvježiji sastojci, koji daju vrhunski okus burgera, ali i ispunjavaju očekivanja svakog gosta.

U ponudi svako može pronaći nešto za sebe
U ponudi svako može pronaći nešto za sebe

To, naravno, nije sve. Tu su i ukusni wrapovi, salate, pomfrit te cheddar fries, razni umaci, nuggetsi i ponuda za najmlađe. Od slatkog programa u ponudi možete pronaći waffle, milkshakeove, a od "ledenih" užitaka imaju sladoledi Sundae i Twister. Također, BASH posjeduje i izdvojen dio s desertima, kafom i toplim napicima.

Cafu je kutak za kafu i kolače
Cafu je kutak za kafu i kolače

Nije samo hrana razlog da posjetite BASH. Osim u gastronomskoj ponudi, ovaj restoran nudi ugodan i moderno opremljen ambijent na sprat, sa sjajnim pogledom na Sarajevo, koji će vam u svakom trenutku dana omogućiti da se opustite, bili sami ili u društvu, i uživate u omiljenom obroku ili kafi.

BASH na raspolaganju za posjetitelje ima i sprat
BASH na raspolaganju za posjetitelje ima i sprat

Posvećeno osoblje uvijek je tu da vam pomogne kod izbora onoga što ćete danas jesti, a olakšavajuća okolnost je i nekoliko uređaja sa velikim ekranima postavljenih u objektu, gdje si možete uzeti više vremena da pogledate cijelu ponudu te izvršiti narudžbu i platiti je bez odlaska na pult.

Restoran je opremljen modernom tehnologijom
Restoran je opremljen modernom tehnologijom

Također, za porodice i one s djecom je spreman i njihov poseban kutak, odnosno igraonica sa zanimljivim sadržajima, gdje mališanima neće biti dosadno.

Za kraj, gotovo sa sigurnošću možemo reći da će ovaj domaći brend postati jedno od omiljenih i izuzetno posjećenih mjesta u gradu. Zapravo, za vrlo kratko vrijeme i sami ćete moći posjetiti BASH i probati njihove ukusne burgere, koji će vas u to i uvjeriti. Preostaje vam samo da pronađete dobro društvo i zajedno proslavite dolazak ove nove gastro-lokacije u naš grad.