Kulinarstvo na TV-u
24

Ne volite kuhati? Onda ste upravo osoba koju Jamie Oliver traži za svoju novu emisiju

N. I.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
U rodnoj zemlji poznatog kuhara, Ujedinjenom Kraljevstvu, godišnje se potroši 12 milijardi eura na brzu hranu i dostavu.

Više od 20 godina Jamie Oliver je jedno od najpoznatijih imena televizijskog kulinarstva. Poznat kao vrsni kuhar, biznismen i čovjek širokog srca, sada je odlučio posvetiti se onima koji ne samo da ne znaju kuhati, već u potpunosti zaziru ući u kuhinju, osim kada trebaju uzeti čašu vode.

Koncept njegove nove emisije temeljit će se na podučavanju onih koji su skloniji naručivanju hrane, nego pripremi iste. Ovako glasi objava s njegovog službenog Instagram profila:

"Društvo, radim na novoj emisiji, pa su mi potrebni ljudi koji imaju naviku naručivati hranu, ali žele prestati s tim i naučiti sami kuhati. Ako znate nekoga tko voli jesti, ali ne voli kuhati, kliknite na link kojim ćete pristupiti obrascu za prijavu i ispričajte mi sve o toj osobi."

Sam obrazac za prijavu ne otkriva puno, ali postoji mogućnost da će Jamie posjetiti domove sudionika programa. U okviru obrasca je potrebno odgovoriti na sljedeća pitanja:

"Što najviše voliš jesti?"

"Kako biste ocijenili svoje kulinarske sposobnosti?"

"U čemu bi vam Jamie najviše pomogao?"

Uz ispunjen obrazac i odgovorena pitanja, potrebno je priložiti fotografije sudionika i njegove kuhinje, a onda sve to poslati na službenu e-mail adresu namijenjenu prijavama za sudjelovanje u emisiji (UNILAD).

Još je nepoznato za koji datum je planirana premijera programa i je li snimanje već počelo.