Gastro
29

Natura Food dvostruko nagrađuje: "Kiselom facom" i "Natura 100% Bosanac" do nagrada

Domaći brend "Natura" je sa svojim programom kiselih salata, ajvara i marmelada osvojio cijelu Evropu. Svi proizvodi su napraveljni na prirodan način, bez dodanih konzervansa i umjetnih boja, stoga "Natura" s ponosom nosi slogan "100% prirodno, 100% domaće". Iako se pretežno izvozi na teritorij EU, ovaj brend se sve češće može pronaći i u našim domaćinstvima.

Natura Food želi da nagradi svoje vjerne konzumente i sve ljubitelje domaćih proizvoda, te je za vas pripremila ne jednu, već dvije nagradne igre pod nazivima "Natura 100% Bosanac" i "Kisela faca".

Za učešće u nagradnoj igri "Natura 100% Bosanac" je potrebno da u periodu od 15.11.2016. do 15.02.2017. kupite neki od artikala iz asortimana brenda "Natura" u bilo kojem Bingo marketu na teritoriji FBiH, te ubacite fiskalni račun sa svojim podacima u za to predviđene kutije.

Za selfie-ljubitelje, Natura Food je pripremila nagradno takmičenje "Kisela faca". Uslikajte se kako grickate kisele krastavčiće "Natura" i postavite sliku na link "Kisela faca". Tri "kisele face" sa najvećim brojem glasova osvajaju vrijedne nagrade. Više informacija o uslovima učešća, pravilima i nagradama možete pronaći na web stranici Natura Food, te na Natura i Bingo Facebook stranicama.