Gastro
0

Nastavlja se jedinstven način služenja Doncafe proizvoda

Sarajevo-x.com
Nakon održane degustacije u Banja Luci i posjete Alternativnoj televiziji te podrške malonogometnom turniru "Kick&Fun“ 2007. u Sarajevu, kompanija Doncafe će građanima BiH i ovog vikenda ponuditi jedinstven način degustacije svojih proizvoda, nastavljajući pionirsku vožnju promotivnim kombijem širom naše države.

Naime, u nedjelju, 18. novembra ove godine, svi Mostarci koji se budu našli ispred tržnog centra Mercur u Mostaru imat će priliku da, nakon duge kupovine, nagrade sebe kratkim predahom i predaju se užitku arome svježe mljevene Doncafe kafe, družeći se pri tom sa svojim najmilijima.

Kompanija Doncafe, poznata po vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda i širokom portfoliju i za one najprobirljivije uživaoce kafe, odlučila je nastaviti osvajati bh. i regionalno tržište i na malo drugačiji, neposredan način. Ovaj vid degustacije kafe još uvijek predstavlja novitet u BiH, a promotivni kombi Doncafe ne samo da pruža neobičan način uživanja u neodoljivom okusu crnog napitka, već nudi i originalnu priliku za druženja u ugodnoj atmosferi.