Gastro
95

"Melodi Cikolata 1957" od sada i na Baščaršiji

Glavni grad Bosne i Hercegovine postao je bogatiji za još jednu prodavnicu slatkiša, čokoladnih proizvoda i specijalnih poklona.

U srcu grada, na Baščaršiji u ulici Bravadžiluk, otvorena je nova prodavnica brenda "Melodi Cikolata 1957". Na otvorenju nove poslovnice prisustvovao je i vlasnik fabrike "Melodi" Tasar, koji je izvukao dobitnika glavne nagrade, putovanja u Istanbul za 2 osobe.

"Melodi Cikolata 1957" je svjetski poznat brend u proizvodnji čokoladnih proizvoda, te se tajna kvaliteta sastoji u tajni tri generacije koje su gradile ovaj brend,

U Sarajevo City Centru i na Baščaršiji , "Melodi" nudi više od 200 vrsta čokoladnih proizvoda, pralina, dražeja, specijalnih čokolada, ručno rađenih čokolada, te vrhunskih poklona za sve prilike. Svi proizvodi posjeduju Halal , ISO, Kosher i BRC certifikat.

Za proizvodnju čokoladnih proizvoda koriste se samo prvoklasni materijali (kakao, pistaciji, lješnjaci, bademi ..).

U kompaniji ističu da će za svoje kupce u budućnosti pripremati nove proizvode, mnoga iznenađenja, nagrade, putovanja, te da su pokrenuli online shop za prodaju čokolade i poklona.

Također, vrše dostavu poklona na adresu. Smatraju da je ovo jako interesantno, jer od kuće možete da pošaljete poklon svojim najdražim.

"Melodi Cikolata 1957" planira da otvori još nekoliko prodavnica širom BiH.

Za više informacija posjetite FB page.

Prodavnica SCC - radno vrijeme od 09-22, tel: 033 520 016 Prodavnica na Baščaršija - radno vrijeme od 10-22 , tel: 033 232 098