Mostarci oduševljeni
118

Kralj je stigao u Mostar: U Mepas Mallu otvoren poznati lanac brze hrane Burger King

Foto: Klix.ba
Burger King, jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane na svijetu, otvorio je svoj restoran u Mostaru, na četvrtom spratu u Mepas Mallu.

Ono što Burger King čini posebnim i izdvaja ga od drugih brendova brze hrane leži u kvaliteti svježih sastojaka, posebnom načinu pripreme na žaru i činjenici da se svaki obrok priprema s pažnjom i ljubavlju.

Historija Burger Kinga seže unazad do 1954. godine, a tokom godina brend je prošao kroz mnoge promjene. Ipak, uvijek je ostao vjeran svojoj osnovnoj filozofiji - serviranju kvalitetne hrane brzo i efikasno. Također, Burger King daje poseban doprinos zajednici gdje je gotovo 100 posto restorana u vlasništvu i pod upravom neovisnih franšiza, mnoge od kojih su porodični biznisi koji postoje već decenijama. Ova povezanost s lokalnim zajednicama čini Burger King ne samo mjestom za dobru hranu, već i dijelom lokalnog identiteta.

"Bilo da ste ljubitelj legendarnog Whoppera, Chicken Royale-a ili nekog od bezbroj drugih ukusnih obroka, pozivamo vas da posjetite novootvoreni Burger King u Mostaru. Iskusite spoj tradicije, kvalitete i brze usluge koji čini ovaj brend globalnom ikonom brze hrane. Dođite i uživajte u iskustvu Burger Kinga - gdje svaki zalogaj ima poseban ukus, a svaki posjet postaje nezaboravno iskustvo", poručili su iz Burger Kinga.

Za više informacija o ponudama i događanjima, pratite Burger King na društvenim mrežama.