Gastro
8

Konačno: Sky Cola Green u kafićima i restoranima

Sky Cola Green, legendarna inovacija na bosanskohercegovačkom tržištu, doživjela je veliki uspjeh i postala omiljeno piće svih generacija.

Zbog smanjene energetske vrijednosti, te smanjenog udjela šećera koji je zamijenjen prirodnim zaslađivačem dobivenim iz lista biljke stevia, velika potražnja za ovim bezalkoholnim osvježavajućim pićem rezultirala je uvođenjem ovog brenda i u kafiće i restorane u modernoj staklenoj ambalaži.

Izumitelji Sky Cole Green vrlo su dobro znali da dobra zabava i zdravlje idu ruku pod ruku i kada nije u pitanju sport, pa su ljubiteljima zdravog osvježenja darovali ovo ukusno piće smanjene energetske vrijednosti.

Sve to postigli su smanjenim udjelom šećera, umjesto kojeg su koristili prirodni zaslađivač dobiven iz lista biljke stevia, koji je do 300 puta slađi od šećera, a bez kalorija. Osim toga, odlučili su da ovo cola piće neće sadržavati ni konzervanse, niti umjetne arome. I legenda je rođena, prva svoje vrste na bosanskohercegovačkom tržištu.

Broj ljubitelja Sky Cole Green svakoga dana sve je veći, pa je dostupnost u kafićima i restoranima svakako dobra vijest za sve one koji žele ugasiti žeđ, bez da brinu o svom zdravlju i unosu kalorija.

Zdraviji užitak osvježenja sada naručite od svog konobara.

Više informacija o Sky Coli Green pronađite na stranici www.skycola.ba.