Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegov "italijanski" restoran je najveca uvreda italijanskoj kuhinju koju sam iskusio uzivo u jednom njegovom restoranu u UK-u. Od tada ni pomisliti da pogledam njegove dokumentarce, ili jos gore, da krocim u njegov restoran. Fejk totalni.
Tu će naša dijaspora da se šopa sa salatama i korom od limuna, jes' ali malo morgen!
@sine kani se dijaspore,...dijaspora je nasa egzistencija i desna ruka ,... da nam nije dijaspore bankrotirali bi za 6 mjeseci
@asdfghjkl To nikad nikad nije bilo upitno, pa ni u ratu kad je zavidan broj vojno sposobnih plakao po klubovima i udruženjima...
Bio sam u Londonu kod njega,svi jedu isto jelo.ostao sam gladan(poslije pojedem biftek na tri sprata u nekom kazinu)
Ili si kokuz pa nisi nesto vece uzeo ili si krmcek, vjerovatno i oboje cim to pises na klixu
@c8politan cesto tako ljudi pricaju , eto male porcije, ne moze se najesti. U restoranu si narucis predjelo , pa glavno jelo pa ako mozes jos desert, ne moze ti biti malo nikako .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U skladu sa nazivom BREXIT trebao je nazvati restoran JAMIE_IN.
Jamie Oliver legenda.
Nidje veze restorani a cijene preskupe
@BikKojiSijedi hehehehehe