Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wow, ko bi se ziv ovog sjetio, genijalno
Otkud mi hljeb?
A čime da hranimo ptice ?
Kako se do sad niko nije ovog sjetio? Nova generacija je stvarno genijalna. Još ako se pri prženju koristi 37% manje ulja kao što preporučuje Fadil Karapandža, onda imamo i donekle zdrav obrok!!
U prilog 3 cehne bijelog luka i 2 aspirina
Fadilov recept za buducnost naroda u BIH
Znas li ti koliko ulja treba za przenice? Fadilov recept je zdravija varijanta- samo hljeb
Samo umucena jaja, hljeb se drzi malo duze u jajima da se lijepo natopi, przi se na srednjoj vatri,przenice se ostave par minuta na mekonaom kuhinjskom papiru, da se ulje ocjedi. Idealno sa kajmakom i sirom. Meni licno su gnjecave sa dodatkom mlijeka ili vode. Eto, mudro slovo 😜😋
Nemoj molim te. Jedi ti svaki dan, ali ja bih radije suha hljeba
@anynomaus jedi ba sta hoces, nisam te ni pitao za misljenje...
Eto Klixe, nauči nas da pravimo prženice...a French toast mmmmmm.....
Fadil poceo pisati za Klix…
Ne lazi Mahala, on bi koristio ulje ali 37% manje.
Da se Fadil pita ovo bi islo bez jaja
Jako zdrav dorucqk
Ukusno
Hljeb od 1,5cm je predebeo i jaje će teško doprijeti i ispržiti se unutra, umjesto mlijeka ide voda, jer tako prženica neće zagoriti.
Da, i ja pravim sa vodom. Samo budale ti mogu dati minus
Ne! Ništa nezdravije i gluplje za doručak od pržene masti i loših ugljikohidrata! I to samo da biste spasili buđav lebac jer niste imali mozga da ga pojedete ranije. Treba sve kontra - unuče rakije na sabahu, i onda prijesan brokoli, karfiol i kelj... Utrtim putem do probavne rapsodije! 😎
Kriške na jaji, što bi rekla moja nane
Ma veliku porciju mljevenika kako sad zovu u HR sa 1/2 kg luka i ozezi....