{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Coca-Colina nagradna igra završena 20 dana prije planiranog roka

Sponzorisani članak
15.5.2015. u 12:25
3
Coca-Colina nagradna igra završena 20 dana prije planiranog roka
3
Zbog izuzetno velikog interesa potoršača Coca-Colina nagradna igra „Poljubac koji osvaja“ se zbog isteka zaliha nagradnog fonda, završava prije planiranog kraja igre.
Igra je završena u skladu sa članovima 7. i 8. entitetskih Pravila nagradne igre "Poljubac koji osvaja", koja su objavljena u dnevnim novinama sukladno entitetskim zakonima o igrama na sreću, koji ovu mogućnost predviđaju.

Nagradna igra bila je dio Coca-Coline kampanje "Poljubac koji osvaja" organizovane na teritoriju Bosne i Hercegovine povodom obilježavanja stogodišnjice najpoznatije staklene bočice na svijetu.

Svi ljubitelji Coca-Cole koji su od 6. aprila kupovali Coca-Colu u pakovanju od 0,5 L, imali su mogućnost da osvoje nagradu. Dobitni čepovi osiguravali su jednu od deset različitih posebno dizajniranih mini Coca-Cola bočica – privjesaka dok su se tri nedobitna čepa osiguravala jednu od četiri različite Coca-Cola čaše.

Ograničenja u broju osvojenih nagrada nije bilo pa je tako bilo omogućeno da svi dobitnici učešćem u nagradnoj igri imaju i mogućnost da sakupe kompletnu kolekciju od 10 različitih Coca-Cola bočica - privjesaka ili kompletnu kolekciju od 4 različite Coca-Cola čaše.

Stotinu hiljada Coca-Cola bočica - privjesaka i stotinu hiljada Coca-Cola čaša bilo je osigurano u okviru nagradnog fonda a planirano je da nagradna igra traje do isteka zaliha. Vremenski period predviđen za ovu zalihu nagrada bio je dva mjeseca ali je ljubiteljima Coca-Cole već nakon mjesec i deset dana podijeljen ukupan nagradni fond.

Učesnici su nagradne čepove mogli zamijeniti u više od 1.300 prodajnih objekata Coca-Colinih partnera koji su učestvovali u realizaciji nagradne igre. Iz Coca-Cole u BiH se zahvaljuju svojim potrošačima i obećavaju da će nastaviti tradiciju pokretanja inovativnih promocija i nagrađivanja njihove vjernosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: