|

Coca-Cola od idućeg mjeseca počinje prodavati svoje mlijeko

Coca-Cola od idućeg mjeseca počinje prodavati svoje mlijeko
78
Klix.ba
25.11.2014. u 08:46
79
komentara
78

dijeljenja
Coca-Cola od idućeg mjeseca počinje prodavati svoje mlijeko
Div bezalkoholnih pića Coca-Cola uprzo će u svojoj ponudi imati i mlijeko. Da, dobro ste čuli, Coca-Cola mlijeko bi se uskoro moglo naći i u vašim domovima.
U Coca-Coli vjeruju kako će njihov novi proizvod biti toliko popularan da će im donijeti "kišu novca". Kompanija je saopćila da će se njihovo mlijeko naći na policama prodavnica nekih zemalja idućeg mjeseca, ali su priznali i to da će biti dvostruko skuplje od mlijeka drugih proizvođača.

Ono čime opravdavaju tako visoku cijenu je to da će njihovo mlijeko, navodno, sadržavati više proteina, manje šećera i bit će bez laktoze.

Kompanija navodi kako će popularnost ovog mlijeka prema njihovoj procjeni postepeno rasti, ali su uvjereni da će ipak postići željeni cilj.

"Neko vrijeme će biti potrebno da se ovaj proizvod izgradi kao brend i neće odmah biti te 'kiše novca', ali će ona doći kasnije, uvjereni smo u to", navode u Coca-Coli, prenose mediji u SAD-u.

Coca-Colino mlijeko će se prvo naći na policama prodavnica u SAD-u, a onda će postepeno doći i na tržište drugih zemalja.
Prijavi grešku


Komentari (79)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...