Restoran brze usluge
128

BASH drive od danas i na novoj lokaciji u Sarajevu: Pogledajte kako izgleda

Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
Prvi bosanskohercegovački brend restorana brze usluge BASH, danas u 13 sati otvara novu poslovnicu u gradu Sarajevu, na lokaciji Šip čime je grad postao bogatiji za još jedno drive iskustvo.

Ovaj novi drive restoran, koji se pridružuje već postojećim BASH lokacijama u Sarajevo City Centru i u Nedžarićima, donosi zanimljiv koncept hrane na točkovima, čineći ga savršenim rješenjem za sve one koje žele uživati u ukusnim specijalitetima bez napuštanja udobnosti vlastitog vozila.

Unutrašnjost restorana je pažljivo dizajnirana spajajući moderan ambijent, udobnost i digitalna rješenja za bržu narudžbu i uslugu.

Nakon otvaranja svog prvog objekta u mjesecu julu 2023. godine, BASH sa entuzijazmom najavljuje ovaj novi korak u razvoju, uvjeren je da će novi drive restoran obogatiti gastronomsku ponudu u Sarajevu.

U narednoj godini planirano je otvaranje još dva objekta u Sarajevu i dva drive restorana u drugim gradovima BiH. Svaki novi objekat značajan je za bosanskohercegovačko tržište rada te će pored trenutnih 90 uposlenika biti otvorena radna mjesta za veliki broj novih uposlenika.

Restoran je otvoren svakim danom od 8 do 23 sata, dok drive linija radi petkom i subotom 24 sata, a ostalim danima od 8 do 2 sata iza ponoći.

Ukoliko ste ljubitelji super burgera, nuggetsa, hrskavih krompirića i slastica, sigurni smo da ćete uživati u onome što BASH nudi. Za više informacija i najnovije vijesti pratite @bash_bih zvanične profile.