Čarobna bajka
71

Promo / Garden City Hotel & Resort zvanično otvorio "Zimsku Idilu"

Jučer, 25. decembra u 19 sati zvanično je otvoreno klizalište na otvorenom, po prvi put u gradu Konjicu, a pod pokroviteljstvom projekta "Zimska idila u Gardenu". Na ceremoniji otvaranja javnosti su se obratile PR Opštine Konjic Biljana Handžo i menadžerica hotela Garden City Azra Salanović.

Projekat "Zimska idila u Gardenu" počeo je 25.12.2017. godine i trajat će do 25.1.2018. godine. Radno vrijeme "Zimske idile" je od 12 sati do 20 sati svakim radnim danom i vikendom.

Čarobna bajka posjetiteljima nudi klizalište, druženje sa Djeda Mrazom u čarobnoj kolibi, podjelu paketića, raznovrsni zabavni program i ambijent koji priliči prazničnoj atmosferi te niz drugih aktivnosti koje očekuje posjetioce Garden City Hotela & Resorta svaki dan u periodu od 12 sati do 20 sati.

"Sigurni smo da će svoje mjesto u Gardenu ove zime pronaći posjetioci svih generacija jer ćemo kao i uvijek pripremiti ponešto za svakoga, pored standardne ponude naših usluga", poručili su iz Garden City Hotel & Resorta.

Simbolična cijena klizanja na otvorenom će biti 2 KM uz omogućeni najam klizaljki po cijeni od 3 KM. Za više informacija kontaktirajte Garden City Hotel & Resort ili posjetite stranicu www.gardencity.ba.

"Zimsku idila" je podržana od strane partnera projekta koji zajedno sa Garden City Hotel & Resortom obećavaju jedinstvenu zimsku idilu na otvorenom. Partneri projekta su Turistička zajednica HNŽ/HNK, Ministarstvo turizma i okoliša HNŽ/HNK, Ministarstvo finansija HNŽ/HNK, Općina Konjic, Coca Cola, Igman, Oil AC, Addiko Banka, Central osiguranje, Rose Wood, Intersport i Zagrebinspekt. Jedno je sigurno – nema pogrešnog izbora u Garden City-u.

Novogodišnji paketići, pokloni, promrzli nosevi, topli osmijesi i zagrljaji, virtuozni pokreti na klizaljkama (i oni malo manje virtuozni), fotografije, muzika, pahulje, sačinjavat će pravu malu idilu i poligon dobrih uspomena koje vrijede.

"Dođi i vidi, dođi i osjeti - Novi ritam življenja".