Prizori kao iz bajke
637

Fotografije vjenčanja s potpisom bh. fotografa osvanule na stranicama svjetskog magazina

I. B.
Idilične prizore vjenčanja u Toskani zabilježili su Vlasta Weddings iz BiH (Foto: Vlasta Weddings)
Idilične prizore vjenčanja u Toskani zabilježili su Vlasta Weddings iz BiH (Foto: Vlasta Weddings)
Nedavno je u Italiji, u prelijepoj Toskani, održano vjenčanje čije je trenutke zabilježio fotografski studio iz Bosne i Hercegovine. U nastavku pogledajte bajkovite prizore mladenaca, a koji su osvanuli i na stranicama magazina Vogue Thailand.

Profesionalni tajlandski nogometaš Charyl Chappius i njegova partnerica Helene Bush zabavljali su se pet godina, a naposlijetku su svoju vezu odlučili okruniti i vjenčanjem koje se održalo u romantičnoj Italiji.

Za ovjekovječavanje trenutaka čije će uspomene mladenci čuvati do kraja života izabrali su, ni manje ni više, nego Vlasta Weddings iz Bosne i Hercegovine.

Impresivne prizore koje je zabilježio fotograf Vladan Gavrić prepoznao je i magazin Vogue Thailand na čijim su stranicama i osvanuli, a neke od njih donosimo vam u našoj galeriji.

Mladenka je odjenula vjenčanicu sa potpisom brenda Poem koju je uparila sa cipelama na potpetice modne kuće Jimmy Choo, dok je mladoženja nosio Gulati odijelo i Christian Louboutin cipele. Intimnoj ceremoniji, no vrhunskog ambijenta, okruženi prirodom i pod čuvenim "suncem Toskane", svjedočili su porodica i najbliži prijatelji, a dan je protekao onako kako ga mnogi zamišljaju.

Inače, Vladan koji iza projekta Vlasta Weddings stoji zajedno sa svojom suprugom Eminom, već preko 10 godina bilježi neke od najljepših trenutaka sa vjenčanja, a u svijet fotografije zakoračio je još kao dječak.

"Moja majka se bavi fotografiranjem više od 35 godina i ona me najviše naučila. Odrastao sam u njenom fotografskom studiju i svjedočio svim fazama kroz koje fotografija prolazi", stoji u opisu njegove zvanične stranice. "Za mene je fotografiranje prirodno kao i disanje", poručio je autor koji je za ovu godinu, prema podacima sa stranice, već prebukiran.