Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeci treba jebat mater, a ne ih tući
Batina je iz Raja izasla
treba ponekad i puci po soopku malom,djeca su takva. ali ne da se lijeci svaka frustracija na djetetu...puno je roditelja sto svoje probleme iskaljuju na djeci. zato i postaju agresivna
tacno, mnogi lijece frustracije na djeci i takve treba objesiti za moooda, ali se isto tako djeci moraju postaviti granice.
Ja sam trebo onda da budem masovni ubica jbt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moji roditelji su mene dobili veoma mladi,pa su bili puni snage da me kazne batinama...vremenom batina nije bilo,ali sam oskudijevao u drugim stvarima(ljetovanja,zimovanja,tene,bicikl,sanke,itd.),i opet sam bio dobar đak i dogurao do studenta...o djeci ću razmišljati samo ako su mi životni uslovi ok...al u norveškoj...
I mene su tukli bio, ne bio kriv, a sad se fataju za glavu, aj vidi nam sina kriminalca
Ne po glavi ne po glavi 😂
-Cigo, šta ćeš biti kad porasteš? -Biću ženu, djecu, ...
djeca se najuspješnije odgajaju metodom tzv. carrot and stick, samo što kad govorimo o stick djelu ne podrazumjeva batinanje djece već sprovođenju adekvatne kazne u obliku zabrane određenih aktivnosti.
jos uvijek ne primjecujemo koliko smo izgubili kontrolu nad odgojem i vaspitanjem djece.
ljudi moji ne pravite razliku između vaspitanja i maltretiranja djece, zato i odgajate kretene i djeca gospodare vama
upravo tako.. mjesaju kruske i jabuke.
Dajte molim vas, mene pokojni Gvozden čekićem tukao po glavi, pa opet dogura do Majora...
@SmatrajuMeLudim hahah cccc
Nista bez pruta
Malo pucnuti s vremena na vrijeme, ali ne pretjerano.
nije tocno, mene je otac lausio cim je stigo. nisam postao nista agresivniji, cak naprotiv ali da je neke druge posljedice ostavilo na mene jeste (tipa nesigurnost, nedostatak samopouzdanja, "bezobrazluka" i sl)
Mene otac tukao biciklom
Da su batine lijek,volovi bi bili najpametniji,narucito oni iz Laktasa :D