U fantastičnoj formi
2

Sarah Jessica Parker vitku liniju duguje redovnom konzumiranju određenih namirnica

N. C.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker izgleda fantastično te je u odličnoj formi, a zato može zahvaliti redovnom konzumiranju određenih namirnica.

Dakle, zvijezda serije "Sex and the City" u dobroj je formi te izgleda zapanjujuće zato što svakodnevno konzumira ovih pet namirnica.

Prva na listi je tunjevina, koja je puna hranljivih materija, a Parker voli dobar sendvič sa tunom. Tunjevina može biti odličan izvor omega-3 masnih kiselina, koje mogu pomoći u borbi protiv upale. Također, odličan su način da unesete proteine ​​u svoj obrok, što vam može pomoći da se osjećate zadovoljno nakon jela.

Osim tune, glumica obožava janjeće kotlete, salate u kojima prevladava zeleno lisnato povrće, paradajz i pečene paprike.

Salate su zdrav izbor za obroke, pogotovo ako ih napunite proteinima. Parker voli jesti salatu s piletinom na žaru, maslinama, paradajzom i lukom.

Iako pazi na ishranu i ono što unosi u svoj organizam, 58-godišnja glumica jednom prilikom je priznala kako s vremena na vrijeme obožava pojesti tjesteninu, sir i slaninu, uglavnom ako ima veliku žudnju za njima.