Porodila se u augustu
67

Sanela Jenkins neobičnom metodom pokušava skinuti kilograme: Planinarila u čarapama

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Bh. poduzetnica i filantropkinja Sanela Jenkins na Instagramu je podijelila snimak gdje se može vidjeti kako planinari samo u čarapama.

Jenkins je u augustu rodila svoje četvrto dijete, a na Instagramu je sad otkrila kako pokušava skinuti višak kilograma koji je dobila u trudnoći.

"8 kilometara planinarenja u čarapama da istopim salo od trudnoće", napisala je u opisu snimka gdje se vidi kako po stazi prekrivenoj kamenjem hoda samo u čarapama.

Potom se našalila upitavši "Je li neko rekao Ozempic?", kontroverzni lijek koji se inače koristi za liječenje dijabetesa, ali ga poznati koriste za mršavljenje.

"Lol, zezam se, dojim sve vrijeme, to nije opcija za mene", dodala je u nastavku.

U komentarima Sanela je kazala kako se znatno udebljala jer doji svoju kćerku, a mnogi joj nisu povjerovali da je zaista pješačila u čarapama te ih je morala uvjeravati te je otkrila kako su je čizme nažuljale te je zato odlučila hodati bosa.

Podsjećamo, ona iz braka s bivšim suprugom Rogerom Jenkinsom ima sina Innisa i kćerku Eneyu, a zajedno sa zaručnikom Asherom Monroeom prije dvije godine dobila je kćerku Eliyanah.