Treniraj besplatno
19

Promo / Premijera Les Mills programa u Avalon Sports&Health Clubu

Avalon Sports&Health Club prirediće posebno uzbuđenje svim ljubiteljima intenzivnih grupnih treninga premijerom najnovijih izdanja najpopularnijeg svjetskog kocepta grupnog fitnessa - Les Mills.

Slobodno pozovite prijatelje, promocija novih LesMills izdanja održava se u subotu 04.11.2017. godine u terminima of 10 do 14 sati, a učešće je besplatno i otvoreno za sve. Ovaj događaj biće ispraćen sjajnom atmosferom i treninzima zahvaljujući kojima ćete se zaljubiti u fitness.

Les Mills: Sasvim drugačije iskustvo treniranja

U toku ove sedmice 10 miliona ljudi širom svijeta vježbalo je uz Les Mills koncept grupnog fitnessa i sa radošću preporučilo programe svojim prijateljima. Zašto je to tako? Iza novozelandskog fitness koncepta stoje stručnjaci koji su pažljivo osmislili svaki trenutak vašeg treninga. Od aktuelne muzike do toga šta će instruktor reći u kom trenutku - ništa se ne dešava slučajno i sve utiče na to kako ćete se osjećati dok vježbate.

Čudo iza treninga koji pomjera granice fitnessa

Treninzi su bezbijedni, efikasni, dinamični, uzbudljivi i moćni. Daju izvanredne rezultate i podstiču te da se što prije vratiš u salu. A taman kada se navikneš i misliš da si se zasitio, sa Novog Zelanda stižu svježe koreografije, pjesme i sasvim nova izdanja.

Kako bi osigurali svoje mjesto, potrebno je da se prijavite, lično ili telefonski pozivom na: 033 553 300. Dakle, odaberete koje programe želite da isprobate, napravite rezervaciju i Vaše mjesto je osigurano!

Posebna ponuda

Ukoliko odlučite da postanete član Avalon Sports & Health Cluba, u subotu 04.11.2017. darujemo Vam besplatnu upisninu!

Koji treninzi nam stižu

LesMills CxWorx – se fokusira na mišiće koji povezuju gornji i donjji dio tijela pa je idealan za oblikovanje stomaka i zadnjice, jačanje leđa i povećanje funkcionalne snage.

LesMills BodyPump – je trening sa malim opterećenjem uz veliki broj ponavljanja povećava snagu i izdržljivost, jača i oblikuje mišiće.

LesMills Grit Strenght - brzo povećava snagu, gradi vretenast oblik mišića, maksimalno ubrzava metabolizam tako da sagorijevate kalorije satima nakon treninga.