Hrabre majke
495

Počeo je Mommy transformation, prijavilo se više od dvije stotine žena

S.H.P.
Projekt Mommy Transformation počeo je sinoć. Cilj projekta je motivirati sve majke koje su cijeli svoj život posvetile odgoju djece i animirati ih na fizičku aktivnost i brigu o psihološkom zdravlju.Više od dvije stotine majki odlučilo se na ovaj veliki korak.

Projekat podrazumijeva jedan veoma dobro osmišljen sistem animacije svih majki, kako u organizovanoj fizičkoj aktivnosti tako i u animaciji majki da se posvete svom cjelokupnom biću.

"Više od dvije stotine prijava naših dragih majki koje su se hrabro i odvažno odlučile na ovaj veliki korak. Mi ćemo biti tu za njih i sigurni smo da će s našom ekipom postići sve što žele. Kroz narednih 12 sedmica njihovo cjelokupno zdravlje će dosegnuti jedan novi nivo. Njihov um će biti jači, a njihovo tijelo funkcionalnije", kazao je fitness trener Nedim Babić.

Izazov traje 12 sedmica, a osim vježbi bit će organizirane i različite interaktivne radionice psihologije, motivacione radionice, radionice zdrave ishrane.

Kraj izazova je na Svjetski dan majki, odnosno 10. maja 2020. godine, kada će biti i proglašenje pobjednika. Pobjednik će biti učesnica čiji rezultat osvoji najveći broj glasova putem socijalnih mreža te od trenera koji će ujedno biti i sudije.